Látássérült Emberek Segédeszköz Konferenciája

LESEK - Semmivé válnak az akadályok

Sok látássérült emberrel megtörtént már, hogy tanácstalanná vált, mert nem ismerte az elérhető segédeszközök választékát, nem tudott választani a lehetséges megoldások rengetegéből, nem tudta, hol lehet beszerezni, kipróbálni azokat. Éppen ezekre a problémákra reflektálva hoztuk létre Magyarország első olyan weboldalát, amelyen a segédeszközöket fejlesztő vagy forgalmazó cégek, szervezetek egy helyen, egyszerre mutathatják be a látássérültek számára elengedhetetlen eszközöket.

A Konferencia kezdődik: nap óra perc másodperc múlva!

Értéksziget Webáruház – könnyebb életet kínálunk!

Értéksziget Webáruház Az FKI Nonprofit Kft (hosszú nevén: Fogyatékosügyi Kommunikációs Intézet) audiovizuális és kommunikációs akadálymentesítési szaktanácsadással, valamint életviteli és gyógyászati segédeszközök értékesítésével foglalkozó közhasznú jogállású, magyar tulajdonú családi vállalkozás. A céget két fogyatékos szakember alapította 2009-ben a Fogyatékos Emberek Világnapján, amely az azóta eltelt időben DELFIN Díjat (Díj egy Elkötelezett, Fenntartható, Innovatív Nemzedékért), Fogyatékosságbarát Munkahely Elismerést, Fogyasztóbarát Vállalkozás Díjat és számos megbízható webshopos minősítést kapott.

Azok, akik az Értéksziget Webáruházban vásárolnak, tudják és tapasztalják, hogy szakszerű információval látjuk el őket vásárlási döntésük meghozatalában, számos fizetési és szállítási mód közül választhatnak, és nagyon gyorsan szállítunk. Kiemelten foglalkozunk a fogyatékos és idős emberekkel, akiknek nagyon sokat jelentenek az általunk adott speciális ismeretek, termékspecifikációk. Igyekszünk minden termékleírást részletesen, több képpel és akár videóval is, fenntarthatósági jellemzőkkel ellátni. Mivel mi elkötelezettek vagyunk a keresztyéni értékrenden alapuló fenntarthatósági fejlődés előmozdítása, a munkahelyi sokszínűség és a hazai fogyatékosügy segítése mellett, anyagilag és termékekkel is kiemelten támogatjuk az esélyegyenlőségi törekvéseket, valamint a fogyatékos emberek mindennapi életét.

A www.erteksziget.hu webshopban nagyon speciális termékeket kínálunk gondozáshoz, utazáshoz, olvasáshoz, érzékenyítő játékokhoz, otthoni fitnesszhez. Kínálatunkban ezeken túl speciális telefonokat, kismama és alakformáló ruházatot, különböző ízületi rögzítőket, talpbetéteket, kompressziós harisnyákat, kényelmi, masszázs és gyógyászati, életvitelt segítő termékeket találhat az érdeklődő.

Vásárlóink között vannak fogyatékos és idős emberek, külföldre szakadt magyar honfitársaink, szüleiknek, nagyszüleiknek segíteni akaró emberek és cégek, akik kiemelt adatbiztonság mellett, kiterjesztett SSL tanúsítvánnyal rendelkező webshopban vásárolhatnak. A megrendelt termékek mellé számos értéknövelt különszolgáltatás közül választhatnak a díszcsomagoláson át az egészségpénztári elszámolhatóságig.

Ha mindez kevés lenne, Értékpont esélyegyenlőségi magazinunk számos érdekes cikket kínál az akadálymentesítés, a megváltozott munkaképességű emberek alkalmazása, a hazai fogyatékosügy területén megjelenő hírek közzétételével.

Az Értéksziget Webáruház életviteli és gyógyászati segédeszközöket forgalmaz, valójában pedig könnyebb életet kínál.

Kapcsolatfelvétel:
Értéksziget Webáruház (FKI Nonprofit Kft.)
Telefon: +36-1-5060-390
E-mail: info@erteksziget.hu
Webshop: www.erteksziget.hu