Látássérült Emberek Segédeszköz Konferenciája

LESEK - Semmivé válnak az akadályok

Sok látássérült emberrel megtörtént már, hogy tanácstalanná vált, mert nem ismerte az elérhető segédeszközök választékát, nem tudott választani a lehetséges megoldások rengetegéből, nem tudta, hol lehet beszerezni, kipróbálni azokat. Éppen ezekre a problémákra reflektálva hoztuk létre Magyarország első olyan weboldalát, amelyen a segédeszközöket fejlesztő vagy forgalmazó cégek, szervezetek egy helyen, egyszerre mutathatják be a látássérültek számára elengedhetetlen eszközöket.

MÁV-START Zrt.

MÁV-START Zrt. A MÁV-START Zrt. a MÁV Magyar Államvasutak Zrt. vasúti személyszállítással foglalkozó leányvállalata. 2006. október 15-én alakult a MÁV személyszállítási divízióból.

Több más országhoz hasonlóan Magyarországon is megtörtént az állami vasúttársaság feldarabolása, ennek során a vasúti személyszállítási tevékenységét egy leányvállalatba szervezték ki. Az átalakítás célja, hogy a vasút működését átláthatóbbá tegye, és megszüntesse a keresztfinanszírozást. A 62 milliárd forint tőkével és mintegy 7200 fő munkavállalóval megalakult MÁV-START Zrt. alapvetően a MÁV Zrt. korábbi Személyszállítási Üzletágának dolgozóit, feladatait vette át.

Elérhetőség:
Weboldal: http://elvira.mav-start.hu/,
e-mail: informacio@mav-start.hu,
telefon: +36 (1) 349 4949, +36 (20/30/70) 499 4999