Látássérült Emberek Segédeszköz Konferenciája

LESEK - Semmivé válnak az akadályok

Sok látássérült emberrel megtörtént már, hogy tanácstalanná vált, mert nem ismerte az elérhető segédeszközök választékát, nem tudott választani a lehetséges megoldások rengetegéből, nem tudta, hol lehet beszerezni, kipróbálni azokat. Éppen ezekre a problémákra reflektálva hoztuk létre Magyarország első olyan weboldalát, amelyen a segédeszközöket fejlesztő vagy forgalmazó cégek, szervezetek egy helyen, egyszerre mutathatják be a látássérültek számára elengedhetetlen eszközöket.

Novák Optika

Novák Optika A NOVÁK OPTIKA három generáció óta működő optikai vállalkozás, amely a múlt század elején jött létre Budapesten és 2025-ben fogja ünnepelni fennállásának 100.évfordulóját.

Az elmúlt 10 évtized alatt kialakult tradíciók megfelelő alapot teremtettek a mai modern optikusi és optometriai munka magas színvonalú elvégzéséhez.

Ügyfeleink magas szakmai segítséget vehetnek igénybe üzleteinkben, ahol a hagyományos optikai cikkeken és szolgáltatásokon kívül igyekszünk minél szélesebb skálán bemutatni a mai modern technika és tudomány vívmányait. Az egynapos kontaktlencsétől a legmodernebb multifokális szemüveg lencsékig, a monitorvédő szemüvegen át a modern digitális nagyítókig, minden termékünk magas színvonalú minőségi feltételeknek tesz eleget, melynek következménye az elégedett, visszatérő vevő.

Szoros kapcsolatban állunk a Magyar Vakok és Gyengénlátók Szövetségével , tagjainak speciális nagyítókat, egyedi vizsgálat és konzultáció után távcsőszemüvegeket készítünk.

Ezekre a termékekre a NEAK ( Nemzeti Alapkezelő) támogatást nyújt , ezért kedvezményes áron juthatnak hozzá.


Nagy örömmel veszünk részt első alkalommal a “LESEK” Konferencián , ahol lehetőség lesz látásvizsgálat elvégzésére , és konzultáció után szemüveg vagy / és távcsőszemüveg próbára.

Amennyiben szeretne látásvizsgálatot ezen a napon kérem , hogy előre egyeztessen időpontot a következő telefonszámon.

Novák Zsuzsanna: 06-20/93-49-702

A vizsgálatok 2022 . november 19-én 10:00-14:00 között lesznek

Tapasztalatom alapján a vizsgálat 1 óra hosszú időt vesz igénybe.

Szeretettel várok minden kedves érdeklődőt.

Weboldal: novakoptika.hu/
E-mail cím: info@novakoptika.hu